Theatrica : (NLEKSIKON (B/s - (NkLEKOWK)QÆN(B, (NoLEKSANDR `RÆJOWI^(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ MISTECTW uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM SU^ASNOGO MISTECTWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfEN)QÆKS(B,s)E, 2012)
(Nu DOW)QÆDKOWOMU WIDANNÆ TLUMA^ITXSQ PONAD TRI TISQ^Æ AKTUALXNIH TERMÆNÆW TEATRU (B- (NJOGO ÆSTORÆÇ(B, (NTEORÆÇ J PRAKTIKI(B. (NoSOBLIWU UWAGU PRIDÆLENO ÆSTORI^NIM WITOKAM SU^ASNOGO TEATRU TA ÆSTORIKO(B-(NETIMOLOGÆ^NOMU ASPEKTOWÆ TERMÆNOLOGÆÇ(B.s)E
(NaLF(B.-(NPREDM(B. (NPOKAV^IK(B.: (NS(B. 789-799s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NtEATRs; (NTERM)QÆNOLOGÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ TEATRUs)E