(NkAMERNA MUZIKA (B1920-(NH W uKRA)QÇNÆ (B:s)E (NSPROBA F)QÆLOSOFSXKOGO OSMISLENNQ (B/s)E - (NsAW^UK(B, )Qæ(NGOR bORISOWI^(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ MISTECTW uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM SU^ASNOGO MISTECTWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfEN)QÆKS(B,s)E, 2012)
(Nw OSNOWU MONOGRAF)QÆÇ KIÇWSXKOGO PÆANÆSTA(B, (NSTAR[OGO NAUKOWOGO SPÆWROBÆTNIKA æNSTITUTU PROBLEM SU^ASNOGO MISTECTWA nam uKRAÇNI æGORQ sAW^UKA POKLADENO TEKST KANDIDATSXKOÇ DISERTACÆÇ(B, (NZAHI]ENOÇ (B2006 (NROKU(B. (NdOSLÆDNIK ZNAHODITX TO^KI PERETINU MÆV PRIRODO@ EWROPEJSXKOGO EKZISTENCÆQLÆZMU Æ TWOR^ÆST@ UKRAÇNSXKIH KOMPOZITORÆW (B1920-(NH ROKÆW(B, (NZOKREMA KAMERNO(B-(NWOKALXNO@ LÆRIKO@ bORISA lQTO[INSXKOGO(B, (NFORTEPÆANNIMI MÆNÆAT@RAMI æGORQ bELZI(B, (NA TAKOV POLXSXKIH LXWÆW(B'(NQN tADEU[A zIÀFRÆDA kASERNA TA `ZEFA kOFLÃRA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NmODERN)QÆZMs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NmUZIKAs -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E