(NsOC)QÆALXNA ROBOTA (B/s)E (NkN(B. 1,s (NaKTUALXN)QÆ PROBLEMI TEORÆÇ Æ PRAKTIKI SOCÆALXNOÇ ROBOTI NA MEVÆ TISQ^OLÆTX (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NaNDRU]ENKO(B, (Nw)QÆKTOR pETROWI^s)E; (NbEH(B, (Nw(B.(Np(B.s; (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.s; (NaNDRU]ENKO(B, (Nw)QÆKTOR pETROWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nudcssm(B,s, 2001)
(NmONOGRAF)QÆQ ROZKRIWAÃ AKTUALXNÆ PROBLEMI SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NA SAME(B: (NANALÆZ SU^ASNIH TEORÆJ DANOGO TIPU(B, (NPARADIGMALXNÆ TA SISTEMNÆ OSNOWI(B, (NHARAKTERISTIKU OB(B'Ã(NKTA W ZAGALXNOL@DSXKOMU WIMÆRÆ(B, (NPOLÆFUNKCÆONALXNÆSTX SUB(B'Ã(NKTA W SOCÆALXNO ORÆÃNTOWANOMU SUSPÆLXSTWÆ TA ÆN[E(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NTEOR)QÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E; (NOB(B')QÃ(NKT SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ SOCÆALXNOÇ ROBOTIs)E