(NmISTECTWO(B. (NmETODOLOG)QÆQ DOSLÆDVENNQ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkLEKOWK)QÆN(B, (NoLEKSANDR `RÆJOWI^(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ MISTECTW uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT PROBLEM SU^ASNOGO MISTECTWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfEN)QÆKS(B,s)E, 2017)
(Nu POS)QÆBNIKU W MEVAH ODINADCQTI NAW^ALXNIH TEM SISTEMNO ROZGLQNUTO PONAD DWÆSTÆ TERMÆNÆW Æ PONQTX(B, (N]O STOSU@TXSQ OB(B'Ã(NKTA(B, (NPREDMETA(B, (NMETODÆW Æ PROCEDUR DOSLÆDVENNQ KULXTUROLOGÆÇ MISTECTWA Æ MISTECTWOZNAWSTWA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 139-142 . - (NpOKAV^IK TERMÆNÆW(B: (NS(B. 143-144s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NnAUKOW)QÆ DOSLÆDVENNQs)E -- (NmETODOLOG)QÆQs)E; (NAKS)QÆOMAs)E; (NAKTUAL)QÆZACÆQs)E; (NAKULXTURAC)QÆQs)E; (NWERIF)QÆKACÆQs)E; (NGAB)QÆTUSs)E; (NGERMENEWTIKAs; (NGENEZAs; (NDEDUKC)QÆQs)E; (NDISKURSs; (NEKW)QÆWOKACÆQs)E; )QÆ(NDEOLOGEMAs)E; (NKONCEPTs; (NKORELQC)QÆQs)E; (NNARATIWs; (NORTODOKS)QÆQs)E; (NPARADIGMAs; (NRELQTIW)QÆZMs)E; (NSEM)QÆOTIKAs)E; (NTEZAURUSs