(NsOC)QÆALXNA ROBOTA (B/s)E (NkN(B. 2,s (NsOC)QÆALXNA ROBOTA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NaNDRU]ENKO(B, (Nw)QÆKTOR pETROWI^s)E; (NbEH(B, (Nw(B.(Np(B.s; (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.s ((NKI)QÇW (B:s)E (Nudcssm(B,s, 2002)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK POBUDOWANIJ ZA KLASI^NO@ LOGÆKO@ NAPISANNQ PODÆBNIH WIDANX(B: (NWÆD Z(B'(NQSUWANNQ PREDMETA(B, (NZAWDANNQ TA STRUKTURI KURSU SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NROZKRITTQ GENEZI SOCÆALXNOÇ ROBOTI U WÆT^IZNQNÆJ TEORÆÇ TA PRAKTICÆ(B, (NPOQSNENNQ PRIRODI(B, (NSUTNOSTÆ(B, (NFORM(B, (NMETODÆW TA NAPRQMÆW SOCÆALXNOÇ ROBOTI QK SISTEMI(B, (NA TAKOV MÆSCQ SOCÆALXNOÇ ROBOTI W ZDÆJSNENNÆ GUMANÆTARNOÇ POLÆTIKI uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDK(B. (NPRIM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NaWT(B. (NZAZNA^ENO NA ZWOROT)QÆ TIT(B. (NARK(B.s)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NWIDI SOC)QÆALXNOÇ ROBOTIs)E; (NNAPRQMKI SOC)QÆALXNOÇ ROBOTIs)E; (NMETODI SOC)QÆALXNOÇ ROBOTIs)E; (NSOC)QÆALXNA ROBOTA ZA RUBEVEMs)E; (NSOC)QÆALXNA ROBOTA W s{as)E