)Qæ(NNFORMACÆJNO(B-(NPO[UKOWIJ TEZAURUS (B/s)E - (NwILEGVAN)QÆNA(B, (Nt(B. æ.,s)E; (NzBANACXKA (B, (No(B. (Nm(B.s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI Æ MISTECTW uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA PARLAMENTSXKA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNIs)E ((NdONECXK (B:s (NaLXFA(B-(NpRES(B,s, 2004)
)Qæ(NNFORMACÆJNO(B-(NPO[UKOWIJ TEZAURUS npb uKRAÇNI (B- (NUNÆWERSALXNIJ ZA ZMÆSTOM UKRAÇNOMOWNIJ SLOWNIK(B, (NSTWORENIJ DLQ OPRAC@WANNQ DOKUMENTNOÇ ÆNFORMACÆÇ(B, (NKOTRIJ Ã ÆNSTRUMENTOM DLQ KOORDINATNOGO ÆNDEKSUWANNQ(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ PRACÆWNIKÆW BÆBLÆOTE^NIH TA ÆNFORMACÆJNIH USTANOW(B, (NQKÆ ZAJMA@TXSQ ÆNDEKSUWANNQM DOKUMENTÆW(B, (NA TEKOV DLQ KORISTUWA^ÆW BÆBLÆOTEK(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdESKRIPTORN)QÆ SLOWNIKIs)E -- (NtEZAURUSIs; (NTEZAURUSs; (NABETKOWIJ PORQDOKs; (NPOKAV^IK PERSONAL)QÆJs)E; (NPOKAV^IK FORMALXNIH P)QÆDZAGOLOWKÆWs)E; (NPOKAV^IK USTANOWs; (NPOKAV^IK GEOGRAF)QÆ^NIH NAZWs)E; (NPOKAV^IK TERM)QÆNOLOGÆ^NIH DVERELs)E