(NsOC)QÆOLOGÆQ(B. (NzAGALXNIJ KURS (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (NtULENKOW(B, (Nm(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkARAWELA(B,s, 2011)
(Nu P)QÆDRU^NIKU ROZGLQDA@TXSQ AKTUALXNÆ PROBLEMI TEORÆÇ TA ÆSTORÆÇ SOCÆOLOGÆÇ(B, (NWIZNA^AÃTXSQ SUTNÆSTX SOCÆOLOGÆ^NOÇ NAUKI(B, ÇÇ (NOB(B'Ã(NKT(B, (NPREDMET(B, (NSTRUKTURA Æ FUNKCÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIKs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NE ZNANNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NÆ ZAKONIs)E; )QÀ(NENEZA SOCÆOLOGÆÇs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNÆ WZAÃMODÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNÆ KONFLÆKTIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ SÆM(B'Çs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ ETNOSUs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ GROMADSXKOÇ DUMKIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ MASOWOÇ KOMUNÆKACÆÇs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ UPRAWLÆNNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ POLÆTIKIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ EKONOMÆKIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ PRACÆs)E; (NSOC)QÆOLOGQ KULXTURIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSWÆTIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ RELÆGÆÇs)E; (NDOSL)QÆDVENNQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NIJ ANALÆZs)E