(NsENSORNIJ ROZWITOK DO[K)QÆLXNQT(B. (NrANNÆJ WÆK (B/s)E - (NkRIWON)QÆS(B, (Nm(B. (Nl(B.,s)E; (NdROBOT)QÆJ(B, (No(B. (Nl(B.s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NrANOK(B,s, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENA SISTEMA ROBOTI Z SENSORNOGO ROZWITKU DÆTEJ RANNXOGO WÆKU Z URAHUWANNQM WIMOG SU^ASNOÇ NORMATIWNO(B-(NMETODI^NOÇ BAZI(B. (NpRAKTI^NÆ MATERÆALI SKLADENÆ NA OSNOWÆ WIMOG bAZOWOGO KOMPONENTA DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI uKRAÇNI(B, (NLEGKO ADAPTU@TXSQ DO KONCEPTUALXNIH ZASAD ^INNIH DERVAWNIH PROGRAM NAW^ANNQ TA WIHOWANNQ DÆTEJ RANNXOGO WÆKU(B. (Nu KNIZÆ PODANO KONSPEKTI ZANQTX(B, (NPROGRAMU ROBOTI PRAKTI^NOGO PSIHOLOGA(B, Æ(NGRI TA ÆGROWÆ WPRAWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E -- (NkOMPLEKSN)QÆ ZANQTTQs)E -- (NeKSPRES(B-(ND)QÆAGNOSTIKA SENSORNIH ZDÆBNOSTEJs)E