(NzDOROW(B'(NQZBEREVUWALXN)QÆ TEHNOLOGÆÇ U ZAKLADÆ DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI (B/s)E - (Nn)QÆKÆTÆNA(B, æ(NRINA æWANÆWNA(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 2022)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX ZAGALXNÆ WÆDOMOSTÆ(B, (NMETODI^NÆ REKOMENDACÆÇ TA PRAKTI^NÆ MATERÆALI ]ODO WPROWADVENNQ ÆNNOWACÆJNIH ZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXNIH TEHNOLOGÆJ W UMOWAH zdo(B. (NmATERÆALI DÆBRANÆ WÆDPOWÆDNO DO WIMOG bAZOWOGO KOMPONENTA DO[KÆLXNOÇ OSWÆTI (B(2021), (NZOKREMA ZAWDANX OSWÆTNXOGO NAPRQMU (S0(NoSOBISTÆSTX DITINI(S1 (N]ODO FORMUWANNQ RUHOWOÇ TA ZDOROW(B'(NQZBEREVUWALXNOÇ KOMPETENTNOSTEJ DO[KÆLXNIKÆW(B.s)E
(NwIHOWATEL@ zdo(B, )QÆ(NNSTRUKTORU Z FÆZI^NOÇ KULXTURIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- )Qæ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E