(NuKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆ (B:s)E (NDLQ V)QÆNO^OGO HORU (B: (NBEZ SUPROWODU (B: (NW OBROBCÆ oLEKSANDRA qKOW^UKA (B: (NWIDANNQ SPONSOROWANE HOROM (B"(NwESNÆWKA(B" /s)E - (NqKOW^UK(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NqKOW^UK(B, (NnAD)QÆQ(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNA MUZI^NA AKADEMÆQ uKRAÇNI ÆMENÆ p(B. æ. (N~AJKOWSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfOL)QÆANT(B,s)E, 2018)
(Nu ZB)QÆRCÆ PREDSTAWLENÆ (B70 (NOBROBOK UKRAÇNSXKIH NARODNIH PÆSENX DLQ VÆNO^OGO HORU BEZ SUPROWODU(B. (NbÆLX[ÆSTX MELODÆJ PREDSTAWLENIH PÆSENX KOMPOZITOR ZAPISAW U FOLXKLORNIH EKSPEDICÆQH W uKRAÇNÆ(B, (N`GOSLAWÆÇ TA sLOWA^^INÆ(B. (NzBÆRNIK PÆDWI]UÃ ÆNTERES MUZI^NOGO SPÆWTOWARISTWA DO NARODNOÇ TWOR^OSTÆ(B, (NA TAKOV SPRIQÃ ROZWITKOWÆ WÆT^IZNQNOGO HOROWOGO SPÆWU(B.s)E
(NpEREDMOWA (B3; )Qæ (NROZDÆL(B; æ(N[OW gOSPODX (B25; (NoJ(B, (NRANO(B-(NRANO (B28; (NnA[A mALANKA (B30; (NoJ(B, (NWIDITX bOG (B31; (NoJ(B, (NDAJ(B, (NbOVE (B34; (NoJ(B, (NPRALA aNNA (B37; (NoJ(B, (NGOSPODARU (B40; (Nu wIFLEÃMÆ (B46; (N~I WDOMA PANÆ BABUNQ (B53; æ(N[LA ZWÆZDA (B56; (NoJ(B, (NU TEBE DQDXKU (B58; (Nw NA[OGO HOZQJNA (B64; (NwSÆ QZICI (B67; (NoJ(B, (NDÆW^INO KRASNA (B70; (NoJ(B, (NU MÆSTÆ (B73; (NtAM DZWÆN DZWONITX (B76; (N}EDRIK(B-(NBEDRIK (B79; (NpRILETÆLA LASTÆWONXKA (B81; (NnA jORDANSXKÆJ RÆ^CÆ (B86; (N}EDRIJ WE^ÆR (B90; (NpASLA DÆW^INA ^OTIRI WOLI (B93; (NoGÆRO^KI(B-(NPOPLÆNO^KI (B100; (NpOLQNA (B103; (NoJ(B, (N^IQ TO HATA SKRA@ (B106; (NpI]ALO^KA WERBOWA (B108; (NpO SADO^KU POHODVA@ (B111; (NzELENOGO BUKA WVE ZRUBALI (B115; (NtAM(B, (NZA LÆSOM (B118; (Nu NA[ÆM DWORÆ STUDENKA (B120; (NtEPER MENÆ POGULQTI (B123; (NhMARKA NASTUPAÃ (B125; (NjA(B, (NWVE TRETÆJ RO^OK (B127; (NgEJ(B, Æ(N[LI NA[Æ ^UMAKI (B132; (NoJ(B, (NU POLÆ KRINI^ENXKA (B136; (NoJ(B, (NZA GAJKOM ZELENENXKIM (B138; (NkÆZO^KA (B141; (Nz zALU^^Q DO nÆGNQ (B143; (NtAM BÆLENXKE PAWUTINNQ (B145; ææ (NROZDÆL(B; (NnÃ STOJ(B, (NVECU (B152; (NgEJ(B, (NkARPATÆ (B154; (NpO[OL CÆGAN DO WARO[A (B156; (NcERNÃ(B, (NCERNÃ(B, (NPO CERNÆNÆ (B159; (NeJ(B, (NZA LUGOM (B162; (NdZE SCE ROSLÆ (B165; (NdUÃ WÆTOR(B, (NDUÃ Z GORÆ (B167; (NzAGURKALÆ DWA GERLÆ^KÆ (B169; (NnÆVEJ OD WALALA (B171; (NzLAMALA [E KORMANX(B-(NDESKA (B174; æ(N[LO DZÆW^E PO WODU (B178; (NqKÆ MÆ BUDZE (B181; (NpONAD GORU (B183; (NbARWENO^KÆ (B185; (NkED BÆ ^ARNÆ O^KA (B187; (Nu GRADO^KÆ [ALATA (B190; (NeJ(B, (NSU]ELA LÆ]ÆNA (B193; (N{TÆRÆ GUSKÆ (B195; (NpRÆWÆKAJCE(B, (N^ARNÆ O^KA (B198; (NmAMO MOQ MÆLA (B200; (NzAKUKALA KUKOWÆ^KA (B202; (NoD kRAKOWA DRAVKA (B206; (NpO[LA BÆ Q (B208; (NeJ(B, (NODALA [Æ ME(B, (NMAMO (B209; (NnOCAMÆ NÃ SPALA (B210; (NbÆLA ME MOQ MAMO^KA (B212; (NwELXKA GLAWA KAPUSTOWA (B214; (NpO[OL MÆLÆ (B219; (NcO [Æ SEBE(B, (NMÆLA MOQ (B221; (N~Æ SCE(B, (NBRACA (B224; (N~Æ TAK U WAS(B, (NQK UNAS (B227; (N~Æ TEBE(B, (NDZÆW^ATKO(B, (NMALQR WÆMALXOWAL (B230; (NqKA NA[A KOLOMÆJKA (B231;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NhOROW)QÆ TWORIs)E