(NrEFORMI [K)QÆLXNOÇ OSWÆTI W uKRAÇNÆ U hh STOLÆTTÆ(B: (NDOKUMENTI(B, (NMATERÆALI Æ KOMENTARÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B: (NHRESTOMATÆQ (B/s)E - (NbEREZ)QÆWSXKA(B, (NlARISA dMITRÆWNA(B,s)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKI napn uKRAÇNIs)E ((NlUGANSXK (B:s (Nlnu )QÆMENÆ tARASA {EW^ENKA(B,s)E, 2011)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX DOKUMENTI Æ MATERÆALI PO KURSU (B"æ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKI(B"(N` ]O WÆDOBRAVA@TX ORGANÆZACÆJNÆ ASPEKTI J PROCESUALXNO(B-(NZMÆSTOWÆ SKLADOWÆ REFORMUWANNQ [KÆLXNOÇ OSWÆTI NA RÆZNIH ETAPAH ÇÇ ROZWITKU W uKRANÆ U hh STOLÆTTÆ U KONTEKSTÆ SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NIH(B, (NSOCÆALXNO(B-(NPOLÆTI^NIH(B, (NA OSOBLIWO PEDAGOGÆ^NIH PRI^IN(B.(N~ASTINA DOKUMENTÆW DRUKUÃTXSQ WPER[E(B.s)E
)Qæ(NMENNIJ POKAV^IK(B.: (NS(B. 377-383s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTAs)E -- (NrEFORMA OSW)QÆTIs)E; (NPRO)QÃKTs)E; )QÆ(NDEJNÆ PÆDWALINI [KOLIs)E; (NNAW^ALXN)QÆ PLANIs)E; (NKONKURSs