(NpSIHOLOG)QÆQ L@DEJ LÆTNXOGO WÆKU (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOWALENKO(B, (No(B.s; (NlUK(B'(NQNOWA(B, (Nl(B.s; (NpOMITK)QÆN(B, (Ne(B.s)E; (NmOSKOWECX (B, (Nl(B.s; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI Æ OSWÆTI DOROSLIH ÆMENÆ æWANA zQZ@NA napn uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ FOND DOSLÆDVENX uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NgEOPRINT(B,s, 2021)
(NwISW)QÆTLENO PSIHOLOGÆ^NÆ OSNOWI WÆKOWIH ZMÆN(B, (NQKÆ NASTA@TX U L@DEJ LÆTNXOGO WÆKU(B, (NOSOBLIWOSTÆ FÆZÆOLOGÆÇ(B, (NEMOCÆJNIH TA ÆNTELEKTUALXNIH PROCESÆW(B, (NSPÆLKUWANNQ TA SAMOREALÆZACÆÇ L@DINI W SUSPÆLXSTWÆ(B. (NoKREMA UWAGA PRIDÆLENA PSIHOLOGÆ^NÆJ Æ SOCÆALXNÆJ PÆDTRIMCÆ LÆTNÆH L@DEJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ GLAWs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpRIKLADNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NL)QÆTNÆJ WÆKs)E; (NWIDI STAR)QÆNNQs)E; (NKRIZA L)QÆTNXOGO WÆKUs)E; (NEMOC)QÆJNA SFERAs)E; (NSMISL VITTQs; (NOSOBLIWOST)QÆ VÆNOKs)E; (NOSOBLIWOST)QÆ ^OLOWÆKÆWs)E; )QÆ(NNTELEKTUALXNA DÆQLXNÆSTXs)E; (NSAMOREAL)QÆZACÆQs)E; (NM)QÆVOSOBISTÆSNE SPÆLKUWANNQs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NSTEREOTIP)QÆZACÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NSMISLOW)QÆ ORÆÃNTIRIs)E