(NlUCXKE )QãWANGELÆÃ (BXIV (NSTOLÆTTQ (B=s)E (NlUCKOE EWANGELIE (BXIV (NWEKA (B= The 14th century Lutsk gospels ((NlUCXK (B:s (Ntow wIDAWNICTWO (B"(NgOROBECX(B,s, 2011)
(NlUCXKE )QãWANGELÆÃ (BXIV(NS(B.(NT(B. - (NODNA Z NAJDAWNÆ[IH BOGOSLUVBOWIH KNIG uKRAÇNI(B, (N]O ZBEREGLASQ DO NA[IH DNÆW(B. (NrUKOPIS NALEVITX DO PAM(B'(NQTOK GALICXKO(B-(NWOLINSXKOÇ KNIGOPISNOÇ [KOLI(B. (NpORÆWNQNO Z ORIGÆNALOM(B, (NFORMAT WIDANNQ (B2011 (NR(B. (NFAKSIMÆLXNOGO TIPU ZMEN[ENO NA (B5 (NWÆDSOTKÆW ^EREZ TEHNÆ^NU NEMOVLIWÆSTX NE WÆDTWORENÆ DETALÆ KRAJOK STORÆNOK(B, (NOKREMÆ NADÆRWANOSTÆ(B, (NOTWORI TA POM(B'(NQTOSTÆ STORÆNKI PEREDANÆ W ORIGÆNALXNOMU WIGLQDÆ(B, (NKOLXORÆ(B, (NBEZ RETU[UWANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrEL)QÆGÆQs)E -- (NsWQ]ENNE PISXMOs