(NwSEUKRA)QÇNSXKÆ TA MÆVNARODNÆ OLÆMPÆADI Z ÆNFORMATIKI W ZADA^AH TA RÆ[ENNQH (B/s)E - (NgURV)QÆJ(B, (Na(B. (Nm(B.,s)E ((NhERSON (B:s (NaJLANT(B,s, 2007)
(Nu POS)QÆBNIKU OPISANÆ PRAWILA PROWEDENNQ OLÆMPÆAD Z ÆNFORMATIKI(B, (NORGANÆZACÆJNÆ PITANNQ PROWEDENNQ ZMAGANX(B, (NMEHANÆZMI TA PRINCIPI WÆDBORU ZADA^s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMP(B'(N@TERN)QÆ NAUKIs)E -- )Qæ(NNFORMATIKAs)E; (NOL)QÆMPÆADIs)E; )QÆ(NNFORMATIKAs)E; (NZADA^)QÆs)E; (NR)QÆ[ENNQs)E