(NfRANKO W)QÆD a DO q (B/s)E - (NdUMANSXKA(B, (No(B.,s; (NtIHOLOZ(B, (NbOGDAN(B,s; (NtIHOLOZ(B, (NnATALQ(B,s ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO sTAROGO lEWA(B,s, 2016)
(S0(NfRANKO W)QÆD a DO q(S1 (B- (NWINQTKOWIJ ART(B-(NBUK(B, (NKNIVKA DLQ DÆTEJ (B(Æ (NNE LI[E DLQ NIH(B), (NZAWDQKI QKÆJ ZNAJOMSTWO Z fRANKOM STANE PO^ATKOM DRUVBI NA ROKI(B. (Nw CÆJ KNIZÆ BAGATO FAKTÆW(B, (NGUMORU(B, (NWMÆNNQ DIWITISQ NA SEBE TA ÆN[IH BEZ ZAJWOGO PAFOSU(B, (NA ]E STÆLXKI CÆKAWOGO Æ RANÆ[E NEZNANOGO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfRANKO )Qæ(B. (Nq(B.s)E; (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NfRANKOZNAWSTWOs