(NuKRA)QÇNA(B. (NzAHÆD(B. (NsHÆD (B:s)E (NPUT)QÆWNIK (B/s)E - (NtI^INA(B, (NaNDR)QÆJ(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfOL)QÆO(B,s)E, 2018)
(NpUT)QÆWNIK (S0(NuKRAÇNA(B. (NzAHÆD(B. (NsHÆD(S1 (NPRIZNA^ENIJ DLQ L@DEJ(B, (N]O VIWUTX QK W NA[ÆJ KRAÇNÆ(B, (NTAK Æ ZA ÇÇ MEVAMI(B, (NQKÆ L@BLQTX SAMOSTÆJNO PLANUWATI PODOROVÆ(B, (NWÆDKRIWATI DLQ SEBE NOWÆ MAR[RUTI TA MÆSCQ(B. (Nz JOGO DOPOMOGO@ MOVNA OSWOÇTI DO (B30 (NZAHOPL@@^IH MAR[RUTÆW PO cENTRALXNÆJ Æ pÆWDENNÆJ uKRAÇNÆ(B, (NDÆZNATISQ PRO CÆKAWÆ MÆSCQ(B, (NMUZEÇ Æ PAM(B'(NQTNIKI PO MAR[RUTU SLÆDUWANNQ(B, (NPRAWILXNO WIBRATI ^AS TURU(B, (N]OB NE TÆLXKI NASOLODITISQ NOWIMI WÆDKRITTQMI(B, (NA J WÆDWÆDATI MÆSCEWÆ SWQTA TA FESTIWALÆ(B. (NaWTOR CÆÃÇ KNIVKI ZA KERMOM MA[INI PROÇHAW TISQ^Æ KÆLOMETRÆW Æ ROZPOWÆW NE TÆLXKI PRO WIZNA^NÆ PAM(B'(NQTKI Æ PAM(B'(NQTNIKI(B, (NALE Æ PRO STAN DORÆG(B, (NPO QKIM TURISTAM DOWEDETXSQ DOBIRATISQ DO METI PODOROVÆ(B. (NkRÆM TOGO(B, (NAWTOR NADAÃ DETALXNU ÆNFORMACÆ@ PRO MUZEÇ(B, (NGOTELÆ(B, (NMÆSCQ WÆDPO^INKU Æ ROZWAG(B, (N]O(B, (NBEZUMOWNO(B, (NPOLEG[UÃ PLANUWANNQ PODOROVEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPAM(B'(NQTKIs; (NMUZE)QÇs)E; (NFESTIWAL)QÆs)E; (NGOTEL)QÆs)E; (NTURISTI^N)QÆ MAR[RUTIs)E