(NlXW)QÆW]INA (B/s)E - (NbANDILO(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfOL)QÆO(B,s)E, 2018)
(NcEJ PUT)QÆWNIK PRISWQ^ENIJ UNÆKALXNOMU KRA@ (B- (NlXWÆW]INÆ(B, (NQKA Ã DUHOWNIM OSERDQM sHÆDNOÇ gALI^INI(B, (NSPRAWVNXO@ SKARBNICE@ uKRAÇNI(B. (NzWI^AJNO(B, (NSTAROWINNIJ Æ DIWOWIVNIJ lXWÆW PRIWABL@Ã SWOÃ@ ARHÆTEKTURO@(B, (NSMA^NO@ KAWO@ TA RÆZNOMANÆTNIMI FESTIWALQMI(B. (NaLE CE DALEKO NE WSE(B, (N^IM MOVE ZDIWUWATI CEJ REGÆON(B. (NzA MEVE@ MÆSTA HOWAÃTXSQ NE MEN[ ZAHOPLIWA BAGATOWÆKOWA ÆSTORÆQ(B, (NPAM(B'(NQTKI KULXTURI J ARHÆTEKTURI(B, (NKRASIWA PRIRODA(B, (NZAPOWÆDNIKI(B, (NMÆNERALXNÆ DVERELA Z CÆL@]O@ WODO@(B. (NnEPOWTORNIJ KOLORIT WÆDTWOR@@TX ^ISLENNÆ STAROWINNÆ ZAMKI Z ÇH BLAGORODNO@ ARHÆTEKTURO@ Æ MÆSTI^NIMI LEGENDAMI(B, (NMONASTIRÆ TA HRAMI(B, (NSKELXNÆ SPORUDI(B. (NoPOWÆDÆ PRO MINULE Æ SXOGODENNQ MÆST Æ SÆL lXWÆWSXKOÇ OBLASTÆ(B, (NPRO ÇÇ ME[KANCÆW(B, (NCÆKAWÆ FAKTI(B, (NCIFRI Æ ^UDOWÆ SWÆTLINI (B- (NUSE CE ZNAJDE ^ITA^ NA STORÆNKAH CXOGO WIDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NFORTEC)QÆs)E; (NPALACIs; (NHRAMIs; (NZAPOW)QÆDNIKIs)E; (NM)QÆNERALXNÆ DVERELAs)E; (NSAKRALXN)QÆ MÆSCQs)E