(Nw)QÆJNA(B, (NQKOÇ NE BULO (B:s)E (NhRON)QÆKA æLOWAJSXKOÇ TRAGEDÆÇ (B/s)E (N~(B. 2,s 24 - 31 (NSERPNQ (B2014 (NROKUs - (Nz)QÆNENKO(B, (NrOMANs)E; (Nz)QÆNENKO(B, (NrOMANs)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfOL)QÆO(B,s)E, 2019)
)Qæ(NSTORÆQ PONAD SEMI SOTENX BÆJCÆW(B, (NSWÆD^ENNQ U^ASNIKÆW NAJKRIWAWÆ[IH STORÆNOK ÆSTORÆÇ ROSÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKOÇ WÆJNI TA NESPRAWEDLIWO ZAPLQMOWANA (B51 (Nomb(B: (NWSE CE UWÆJ[LO W DWOTOMNU HRONÆKU æLOWAJSXKOÇ TRAGEDÆÇ(B. (NkNIGA SKLADENA NA OSNOWÆ SPOGADÆW U^ASNIKÆW TRAGÆ^NIH PODÆJ SERPNQ (B2014 (NROKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆJSXKOWÆ DÆÇs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- )Qæ(NLOWAJSXKs)E -- 2014; )QÆ(NSTORÆÇ U^ASNIKÆWs)E; (ND)QÆÇ WOROGAs)E