(NgROMADQNSXKE SUSP)QÆLXSTWO uKRAÇNI (B:s)E (NSU^ASN)QÆ PRAKTIKI TA WIKLIKI ROZWITKU (B: (NANALÆTI^NA DOPOWÆDX (B/s)E - (NqBLONSXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NaNDR)QÆJ^ENKO(B, (Nt(B. (Nw(B.s)E; (NbEKE[K)QÆNA(B, æ. (Ne(B.s)E; (NkORN)QÆÃWSXKOGO(B, (No(B. (Na(B.,s)E; (NtI]ENKO(B, (N`(B. (Na(B.,s; (NqBLONSXKOGO(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NnAC)QÆONALXNIJ ÆNSTITUT STRATEGÆ^NIH DOSLÆDVENXs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)Qæsd(B,s)E, 2018)
(NpROANAL)QÆZOWANO SUSPÆLXNÆ NASTROÇ(B, (NORGANÆZACÆJNO(B-Æ(NNSTITUCÆJNÆ FORMI TA PRAKTIKI GROMADSXKOÇ AKTIWNOSTÆ(B, (NZOKREMA OSNOWNÆ TENDENCÆÇ MOLODÆVNOÇ SAMOORGANÆZACÆÇ(B. (NaKCENTOWANO UWAGU NA ZNA^U]OSTÆ GROMADSXKIH ÆNÆCÆATIW TA DÆQLXNOSTÆ ORGANÆZACÆJ GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWA U ZAPOBÆGANNÆ TA PROTIDÆÇ KORUPCÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwNUTR)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- (NgROMADQNSXKE SUSP)QÆLXSTWOs)E -- (NrOZWITOKs -- (NaNAL)QÆZs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NPOL)QÆTIKO(B-(NPRAWOWE ZABEZPE^ENNQs)E; (NUDOSKONALENNQs; (NORGANI DERVAWNO)QÇ WLADIs)E; (NORGANI M)QÆSCEWOGO SAMOWRQDUWANNQs)E