(NlEKC)QÆÇ(B. (NsTATTÆ(B. æ(NNTERW(B'(N@ (B/s)E (NkN(B. 1s - (NkRIMSXKIJ(B, (NsERG)QÆJs)E; (NkRIMSXKIJ(B, (NsERG)QÆJs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNICTWO tow (B"(NaLXFA(B-(Np)Qæk(B",s)E, 2019)
(Nz)QÆBRANNQ WIBRANIH TWORÆW MÆSTITX BÆOGRAFÆ^NÆ DANÆ PRO FÆLOSOFA sERGÆQ kRIMSXKOGO(B, (NJOGO LEKCÆJNÆ WISTUPI(B, (NPUBLÆCISTI^NÆ PRACÆ(B, Æ(NNTERW(B'(N@ TA STATTÆ W NAUKOWIH Æ ENCIKLOPEDI^NIH WIDANNQH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nf)QÆLOSOFSXKÆ ROZDUMIs)E -- )Qæ(NNTERW(B'(N@s)E -- (NtEKSTIs; (NLEKC)QÆÇs)E; (NF)QÆLOSOFSXKÆ TWORIs)E; (NSTATT)QÆs)E; )QÆ(NNTERW(B'(N@s)E