(Nw)QÆJNA O^IMA tsn (B:s)E 28 )QÆ(NSTORÆJ PO TOJ BÆK KAMERI (B/s)E - (NkA[POR(B, (NoLXGA(B,s; (N~EH(B, (NaRTEM(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSNOWI(B,s, 2015)
(Nw)QÆJNA W uKRAÇNÆ ROZGORNULASQ NE LI[E NA SHÆDNOMU FRONTÆ(B: Æ(NNAK[Æ(B, (NALE TAK SAMO WAVLIWÆ BOÇ NEWTOMNO TRIWA@TX NA FRONTAH WÆZUALXNIH MISTECTW(B, (NLÆTERATURI(B, (NVURNALÆSTIKI(B... (NcQ KNIGA Ã SPROBO@ PANORAMNOGO POGLQDU NA PEREBÆG WOÃNNIH PODÆJ NA dONBASÆ (B2014-2015 (NRR(B. (NU BA^ENNÆ VURNALÆSTÆW tELEWÆZÆJNOÇ sLUVBI nOWIN(B. (NpOPRI WLASNIJ PATRÆOTIZM TA SPÆWPEREVIWANNQ Z UKRAÇNSXKIMI WÆJSXKOWIMI CÆ REPORTERI NE ZRADVU@TX VURNALÆSTSXKIM STANDARTAM Æ NAMAGA@TXSQ ZALI[ATISQ OB(B'Ã(NKTIWNIMI U WISWÆTLENNÆ PODÆJ NA SHODÆ uKRAÇNI(B. (S0(NwÆJNA O^IMA tsn(S1 (B- (NCE (B28 (NPRONIKLIWIH ÆSTORÆJ(B. ç(NH GEROÇ (B- (NVURNALÆSTI(B, (NQKÆ NEWTOMNO ÇZDQTX U WÆDRQDVENNQ DO ZONI ato(B. (NoRGANÆ^NE POÃDNANNQ AWTORSXKIH ESE TA FOTOGRAFÆJ ROBLQTX C@ KNIGU ODNIM Z WAVLIWIH DOKUMENTALXNIH SWÆD^ENX NA[OGO ^ASU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NeSE)QÇs)E -- (NtEKSTIs; (NvURNAL)QÆSTIs)E -- (NrEPORTAV)QÆs)E -- )Qæ(NSTORÆÇ WÆJNIs)E; (NW)QÆJNA (B2014-2015s)E; (NVURNAL)QÆSTI NA WÆJNÆs)E; )QÆ(NSTORÆÇ WÆJSXKOWIHs)E; (NSPOGADIs; (NESE)QÇs)E