Lingva Incognita. (NzAGOWORI )QÆNOZEMNO@ MOWO@ ZA (B4 (NTIVNÆ (B/s)E - (NzUBKOW(B, (Nw)QÆTALÆJ(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E Vivat, 2018)
(NsKORISTAW[ISX PORADAMI W)QÆDOMOGO PSIHOLÆNGWÆSTA(B, (NPOLÆGLOTA(B, (NZASTUPNIKA GOLOWI ASOCÆACÆÇ ÆNNOWACÆJNOÇ TA CIFROWOÇ OSWÆTI(B, (NAWTORA NAJMASOWÆ[OGO OSWÆTNXOGO PROEKTU uKRAÇNI (S0(BLingva.Skills(S1 (NwÆTALÆQ zUBKOWA(B, (NWI ZMOVETE LEGKO Æ [WIDKO OPANOWUWATI BUDX(B-(NQKU MOWU(B. (NwI ROZMOWLQTIMETE NA BUDX(B-(NQKÆ TEMI Z NOSÆQMI MOWI(B, (NPRI^OMU DLQ OPANUWANNQ CIH NAWI^OK ZNADOBITXSQ LI[E ^OTIRI TIVNÆ(B! (NuNÆKALXNA METODOLOGÆQ wÆTALÆQ zUBKOWA (B- (NKL@^ DO ZASWOÃNNQ BUDX(B-(NQKOÇ MOWI SWÆTU(B. (Nw^I MOWI PRAWILXNO(B!s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNOZEMNÆ MOWIs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NUN)QÆKALXNA METODIKAs)E; 4 (NTIVN)QÆs)E; (NWIW^ENNQ )QÆNOZEMNIH MOWs)E