(NmUZIKOLOG)QÆQ QK UNÆWERSITETSXKA DISCIPLÆNA(B: (NlXWÆWSXKA MUZIKOLOGÆ^NA [KOLA aDOLXFA hIBÆNSXKOGO (B(1912-1941) /s)E - (NgRAB(B, (NuLQNA(B,s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT UKRAÇNOZNAWSTWA ÆM(B. æ. (NkRIP(B'(NQKEWI^As)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO uKRA)QÇNSXKOGO KATOLICXKOGO UNÆWERSITETU(B,s)E, 2009)
(NkNIGA PRO )QÆSTORÆ@ MUZIKOZNAW^OÇ OSWÆTI QK SKLADOWOÇ ^ASTINI UNÆWERSITETSXKOGO NAW^ANNQ(B, (NQKA Ã ODNIM Z AKTUALXNIH PITANX SU^ASNOGO UKRAÇNSXKOGO MUZIKOZNAWSTWA(B.(NqK BULO WILU^ENO MUZIKOZNAWSTWO Z UNÆWERSITECXKOÇ DISCIPLÆNI W SISTEMÆ RADQNSXKOÇ OSWÆTI(B, (NLAMANNQ STERIOTIPU PRO (S0(NKNIVNU(S1(B, (S0(NWÆDÆRWANU WÆD MUZI^NOGO VITTQ(S1 (NDISCIPLÆNU TA MUZI^NO(B-(NOSWÆTNÆ PROCESI(B, (NQKÆ WÆDBUWA@TXSQ SXOGODNÆ W ÆNTEGRACÆÇ UKRAÇNSXKOÇ MUZI^NOÇ OSWÆTI DO ÃWROPEJSXKOGO KULXTURNOGO PROSTORU ZGÆDNO Z POLOVENNQMI bOLONSXKOÇ DEKLARACÆÇ (B- (NPRO WSE CE(B, (NTA BAGATO ÆN[OGO(B, (N^ITAJTE TUT(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A [KOLAs -- (NmUZIKOZNAWSTWOs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NmUZIKOLOG)QÆQs)E -- (NuN)QÆWERSITECXKA DISCIPLÆNAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs; (NMUZIKOLOG)QÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ MUZIKIs)E; (NMUZI^NA OSW)QÆTAs)E; (NMED)QÆÃWÆSTIKAs)E; (NMUZI^NA KULXTURAs