(NdEMOGRAF)QÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmUROMCEWA(B, (N`L)QÆQ æGORÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2008)
(NpOS)QÆBNIK GRUNTUÃTXSQ NA SU^ASNOMU ROZUMÆNNÆ DEMOGRAFÆ^NOÇ NAUKI TA MÆSTITX ÆNFORMACÆ@ ]ODO PROCESÆW WÆDTWORENNQ NASELENNQ W uKRAÇNÆ Æ SWÆTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdEMOGRAF)QÆQs)E; (NDEMOGRAF)QÆQs)E; (NNASELENNQs; (NPEREPISs; (N^ISELXN)QÆSTXs)E; (NSKLADs; (NSMERTN)QÆSTXs)E; (NTRIWAL)QÆSTX VITTQs)E; (NNARODVUWAN)QÆSTXs)E; (N[L@BN)QÆSTXs)E; (NROZLU^ENNQs; (NW)QÆDTWORENNQ NASELENNQs)E; (NM)QÆGRACÆÇs)E; (NDEMOGRAF)QÆ^NA POLÆTIKAs)E