(NmETODIKA WIKLADANNQ MATEMATIKI W PO^ATKOWIH KLASAH (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOGDANOWI^(B, (NmIHAJLO wASILXOWI^(B,s; (NkOZAK(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NkOROLX(B, (Nq(B. (Na(B.s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2008)
(NrOZGLQNUTO OSNOWN)QÆ PITANNQ METODIKI WIKLADANNQ MATEMATIKI WÆDPOWÆDNO DO dERVAWNOGO STANDARTU PO^ATKOWOÇ ZAGALXNOÇ OSWÆTI TA ^INNOÇ PROGRAMI PO^ATKOWIH KLASÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NpO^ATKOW)QÆ KLASIs)E; (NPO^ATKOWE NAW^ANNQs; (NNAW^ANNQ MATEMATIKIs; (NNUMERAC)QÆQ ^ISELs)E; (NARIFMETI^N)QÆ DÆÇs)E; (NWELI^INIs; (NTEKSTOW)QÆ ZADA^Æs)E; (NDROBIs; (NPROPEDEWTIKA ALGEBRYs; (NPROPEDEWTIKA GEOMETR)QÆÇs)E; (NMATEMATI^N)QÆ RANKIs)E; (NMATEMATI^N)QÆ OLÆMPÆADIs)E; (NMETODIKA ARIFMETIKIs