(NtESTOW)QÆ ZAWDANNQ Z FRANCUZXKOÇ MOWI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ WIPUSKNIKÆW SEREDNXOÇ [KOLI TA ABÆTURÆÃNTÆW (B/s)E - (Nn)QÆKOLAÃWA(B, (NsOFÆQ `RÆÇWNA(B,s)E; (NpAS)QÆ^NIK(B, (Nl(B. (Nm(B.s)E; (N{ERST@K(B, (No(B. (Nm(B.s; (NbORISENKO(B, (Nr(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 1998)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANÆ TESTOWÆ ZAWDANNQ Z ^ITANNQ(B, (NPISXMA(B, (NAUDÆ@WANNQ TA GOWORÆNNQ(B, (NQKÆ MOVNA OPRAC@WATI SAMOSTÆJNO ^I Z U^ITELEM NA UROCÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfRANCUZXKA MOWAs -- (NtESTOW)QÆ ZAWDANNQs)E