(NnEDERVAWNE SUDO^INSTWO W uKRA)QÇNÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkOWALENKO(B, (NwALENTIN wASILXOWI^(B,s; (N`LDA[EW(B, (NsERG)QÆJ oLEKSÆJOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2006)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ PITANNQ STWORENNQ TA FUNKCÆONUWANNQ TRETEJSXKIH SUDÆW TA MÆVNARODNOGO KOMMERCÆJNOGO ARBITRAVNOGO SUDU uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsUDO^INSTWOs -- (NnEDERVAWNE SUDO^INSTWOs