(NwI]A MATEMATIKA DLQ EKONOM)QÆSTÆW (B((NZAGALXNÆ ROZDÆLI(B) :s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NwASILX^ENKO(B, )Qæ. (Np(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkONDOR(B,s, 2006)
(Np)QÆDRU^NIK WMÆ]UÃ USÆ TRADICÆJNÆJNÆ ROZDÆLI WI]OÇ MATEMATIKI(B, (NA TAKOV METODI^NÆ REKOMENDACÆÇ TA ROZW(B'(NQZANNQ BAGATXOH TIPOWIH ZADA^(B, (NZOKREMA(B, (NJ EKONOMÆ^NOGO ZMÆSTU(B, (NZ DETALXNIM POQSNENNQM(B, (NA TAKOV ZADA^Æ DLQ SAMOSTÆJNOGO ROZW(B'(NQZUWANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A MATEMATIKAs; (NWI]A ALGEBRAs; (NANAL)QÆTI^NA GEOMETRÆQs)E; (NWEKTORNA ALGEBRAs; (NTEOR)QÆQ GRANICXs)E; (NDIFERENC)QÆALXNE ^ISLENNQs)E; )QÆ(NNTEGRALXNE ^ISLENNQs)E; (NFUNKC)QÆÇ BAGATXOH ZMÆNNIHs)E; (NRQDIs; (NDIFERENC)QÆALXNÆ RÆWNQNNQs)E; (NG)QÆPERBOLAs)E