(NuKRA)QÇNSXKE NARODNE MISTECTWO(B. (NrÆZXBLENNQ TA HUDOVNÆJ METAL (B=s)E (NuKRAINSKOE NARODNOE ISKUSSTWO(B. (NrEZXBA I HUDOVESTWENNYJ METALL (B: /s - (N`R^ENKO(B, (Np(B. (Ng(B.,s; (NbUDZAN(B, (Na(B. (Nf(B.,s; (NvOLTOWSXKIJ(B, (Np(B. (Nm(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdERVAWNE WIDAWNICTWO OBRAZOTWOR^OGO MISTECTWA )QÆ MUZI^NOÇ LÆTERATURI ursr(B,s)E, 1962)
(Nw ALXBOM)QÆ POKAZANÆ NAJHARAKTERNÆ[Æ ZRAZKI NARODNOGO RÆZXBLENNQ PO DEREWU(B, (NKÆSTCÆ Æ HUDOVNXOMU METALU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NtEKST UKRA)QÇNSXKO@ Æ ROSÆJSXKO@ MOWAMIs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NhUDOVN)QÆ PROMISLI uKRAÇNIs)E