(NlA sTRADA(B-(NuKRA)QÇNA(B: <20=(NDWADCQTX(B> (NROKÆW VITTQ (B/s)E - (NaNDR)QÃÃNKOWA(B, (Nw(B.,s)E; (NbANN)QÆKOWA(B, (No(B.,s)E; (NbONDAR(B, (Na(B.,s; (NbOROZD)QÆNA(B, (Nk(B.,s)E; (NgAJDUK(B, (Nl(B.,s; (NkALA[NIK(B, (No(B.,s; (NlEW^ENKO(B, (Nk(B.,s; (N~EREPAHA(B, (Nk(B.,s; (NlEW^ENKO(B, (Nk(B.,s; (NkORDIK(B, (Nn(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNA(B,s)E, 2018)
(NkNIGA PRISWQ^ENA STANOWLENN@ GROMADSXKO)QÇ ORGANÆZACÆÇ (B"(NlA sTRADA(B-(NuKRAÇNA(B", (NQKA ROZPO^ALA SWO@ DÆQLXNÆSTX Z TEMATIKI PROTIDÆÇ TORGÆWLÆ L@DXMI(B. (NzAJMAÃTXSQ GLOBALXNIMI PROBLEMAMI PRAW VÆNOK(B, (NPITANNQMI ÀENDERNOÇ DISKRIMÆNACÆÇ TA NASILXSTWA(B, (NU TOMU ^ISLÆ J DOMA[NXOGO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NdEMOGRAF)QÆ^NÆ PROBLEMI TA STATEWO(B-(NWÆKOWIJ SKLADs)E; )QÀ(NENDERNA DISKRIMÆGACÆQs)E; (NPRAWA V)QÆNOKs)E; (NGENDERs; )QÀ(NENDERs)E; gender