(NbES)QÆDI Z BATXKAMI MOLOD[IH [KOLQRÆW (B/s)E - (NgORD)QÆJ^UK(B, (NoKSANA ãWGENÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2010)
(NzB)QÆRNIK MÆSTITX METODI^NIJ MATERÆAL DLQ ROBOTI Z BATXKAMI MOLOD[IH [KOLQRÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NU KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA [KOLAs -- (NrOBOTA Z BATXKAMIs; (NOSOBIST)QÆSTX W SÆM(B'Çs)E; (NRODINNE SP)QÆLKUWANNQs)E; (NETNOPEDAGOG)QÆKAs)E; )QÆ(NGRI bORISA nÆKÆTÆNAs)E; (NSISTEMA mAR)QÆÇ mONTESORÆs)E; (NTEOR)QÆQ mASARU æBUKAs)E; (NW)QÆDHILENNQ W PO^UTTQHs)E; (NW)QÆDHILENNQ U WÆD^UTTQHs)E; (NW)QÆDHILENNQ W UQWLENNQHs)E; (NW)QÆDHILENNQ W DUMKAHs)E; (NW)QÆDHILENNQ U WOLÆs)E; (NW)QÆDHILENNQ U DÆQHs)E; (NBES)QÆDAs)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNA KONSULXTACÆQs)E; (NBATXK)QÆWSXKIJ PRAKTIKUMs)E