(NrOZWITOK NADBANX UKRA)QÇNSXKOÇ NARODNOÇ ETNOPEDAGOGÆKI TA ÇH WIKORISTANNQ W SU^ASNOMU DO[KÆLXNOMU ZAKLADÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrOGALXSXKA(B, (NnAD)QÆQ wASILÆWNA(B,s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nm)QÆLENÆUM(B,s)E, 2004)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ NADBANNQ WSEBÆ^NOGO WIHOWANNQ DÆTEJ W UKRAÇNSXKÆJ RODINÆ Æ DOPOMOVE W ZASWOÃNNÆ PROWÆDNIH PONQTX(B, (NKATEGORÆJ(B, (NPOLOVENX NARODNOÇ DO[KÆLXNOÇ ETNOPEDAGOGÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E -- (NeTNOPEDAGOG)QÆKAs)E; (NNARODNA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NRODINNA DO[K)QÆLXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NFAM)QÆLOLOGÆQs)E; (NDITINOZNAWSTWOs; (NF)QÆZI^NIJ ROZWITOK DO[KÆLXNIKAs)E; (NROZUMOWE WIHOWANNQ DO[K)QÆLXNIKAs)E; (NMORALXNE WIHOWANNQ DO[K)QÆLXNIKAs)E; (NTRUDOW)QÆ TRADICÆÇ SÆM(B'Çs)E