(NeKSPERIMENTALXNA PSIHOLOG)QÆQ W SHEMAH Æ TABLICQH (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NgORBUNOWA(B, (Nw)QÆKTORÆQ wALERÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROFES)QÆONAL(B,s)E, 2007)
(NmATER)QÆAL(B, (NQKIJ PREDSTAWLENO W POSÆBNIKU(B, (NOHOPL@Ã WSÆ OSNOWNÆ TEMI TA ROZDÆLI KURSU (B"(NeKSPERIMENTALXNA PSIHOLOGÆQ(B", (NSTRUKTURA POSÆBNIKA PRODIKTOWANA LOGÆKO@ WIKLADANNQ KURSU(B: (NWÆD METODOLOGÆ^NIH OSNOW DO METODÆW(B, (NPLANÆW Æ EKSPERIMENTALXNIH PROCEDUR(B, (NOSOBLIWOSTEJ PREDSTAWLENNQ OTRIMANIH REZULXTATÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKSPERIMENTALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NsHEMIs -- (NtABLIC)QÆs)E; (NEKSPERIMENTALXNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NMETODOLOG)QÆQ NAUKIs)E; (NPREDMETs; (NZAWDANNQs; (NEMP)QÆRI^NÆ METODIs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NE DOSLÆDVENNQs)E; (NPLANUWANNNQs; (NPROWEDENNQs; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ EKSPERIMENTs)E; (NANAL)QÆZs)E; (NREZULXTATIs