)Qæ(NSTORÆQ nÆME^^INI(B. (NwÆD PO^ATKÆW DO SXOGODENNQ (B=s)E Deutsche Geschichte. Von den Anfangen bis zur Gegenwart - (Nl)QÆHNQKEWI^(B, æ(NGOR oLEKSANDROWI^(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO lXW)QÆWSXKOÇ POLÆTEHNÆKI(B,s)E, 2010)
(NpODANO SISTEMATIZOWANIJ MATER)QÆAL(B, (NQKIJ ZABEZPE^ITX GRUNTOWNÆ ZNANNQ Z ÆSTORÆÇ STANOWLENNQ nÆME^^INI QK DERVAWI(B, (N]O WIZNA^AÃ ÇÇ SXOGODNÆ[NÃ MÆSCE TA ZNA^ENNQ SERED ÆN[IH KRAÇN ãWROPI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Ng)QÆTLER a(B.s)E; (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E; (Nn)QÆME^^INAs)E -- )Qæ(NSTORÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ nÆME^^INIs)E