(NaNGLIJSKAQ GRAMMATIKA W DIALOGAH (B:s (NU^EBNOE POSOBIE PO ANGLIJSKOMU QZYKU DLQ RAZWITIQ RE^I (B/s - (NtUMBINA(B, (NoLXGA wLADIMIROWNA(B,s ((NsANKT(B-(NpETERBURG (B:s (Nkaro(B,s, 2004)
(Nw KNIZ)QÆ ZAPROPONOWANO EFEKTIWNIJ METOD WIW^EPNNQ GRAMATIKI ANGLÆJSXKOÇ MOWI NA OSNOWÆ ROZMOWNOÇ MOWI(B. (NgRAMATIKA OSWA@ÃTXSQ [LQHOM ZAU^UWANNQ STÆJKIH MOWNIH OBOROTÆW Æ GRAMATI^NRIH KONSTRUKCÆJ(B, (NQKÆ ORGANI^NO UPLETENÆ U SÆTX DÆALOGÆ^NIH WISKAZHUWANX NA RÆZNOMANÆTNÆ TEMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs