(NpRO]ANNQ Z )QÆMPERÆÃ@(B. (NuKRAÇNSXKÆ DISKUSÆÇ PRO ÆDENTI^NÆSTX (B=s)E Pozegnanie z imperium/ Ukrainskie dyskusje o tozsamosci - (NgNAT@K(B, (NoLQ(B,s; (NbONDAR(B, (NaNDR)QÆJ(B,s)E; (NbOQN)QÆWSXKA(B, (NmARTA(B,s)E; (NbOQN)QÆWSXKA(B, (NuLQNA(B,s)E; (NrIMSXKA(B, (NnATALKA(B,s; (NbOQN)QÆWSXKA(B, (NmARTA(B,s)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ NAUKOWIJ ÆNSTITUT gARWARDSXKOGO UNÆWERSITETUs)E; )Qæ(NNSTITUT kRITIKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkRITIKA(B,s, 2005)
(NpOLXSXKA DOSL)QÆDNICQ(B, (NPROFESOR wAR[AWSXKOGO UNÆWERSITETU ANALÆZU@Ã DEBATI UKRAÇNSXKIH ÆNTELEKTUALÆW NAWKOLO NACÆONALXNOÇ TA KULXTURNOÇ ÆDENTI^NOSTÆ NA ZLAMÆ hh Æ h(BXI (NST(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 491-518. - )Qæ(NM(B. (NPOKAV^(B.: (NS(B. 519-526s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAC)QÆONALXNA ÆDENTI^NÆSTXs)E -- (NkULXTURAs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NNAC)QÆONALXNA ÆDENTI^NÆSTXs)E; (NUKRA)QÇNSXKA NACÆQs)E; (NNAC)QÆONALXNA PAM(B'(NQTXs)E; (NKULXTURNA )QÆDENTI^NÆSTXs)E; (NUKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA ÆDENTI^NÆSTXs)E