(NsLOWNIKI UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI(B: 1596-2018 :s)E (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK (B/s)E - (NpILIP^UK(B, (NdMITRO pILIPOWI^s; (NpILIP^UK(B, (NdMITRO pILIPOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROSW)QÆTA(B,s)E, 2020)
(NcE PER[IJ B)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK PRO PAPEROWÆ PUBLÆKACÆÇ SLOWNIKÆW UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B, (NUKLADENIJ ZA PRINCIPOM MAKSIMALXNOÇ POWNOTI(B. (NoHOPLENO WIDANNQ ZA PERÆOD Z (B1596 (NDO (B2018 (NROKU WKL@^NO(B. (NzAGALOM U POKAV^IKU (B9244 (NBÆBLÆOGRAFÆ^NÆ NOTATKI(B. (Nw ROZDÆLÆ æ (S0(NkNIVKOWÆ WIDANNQ W uKRAÇNÆ(B: 1627-2018(S1 (NOPISANO (B8036 (NSLOWNIKÆW(B, (NROZDÆLÆ ææ (S0(NkNIVKOWÆ WIDANNQ W ÆN[IH KRAÇNAH SWÆTU(B: 1596-2018(S1 (B- 556 (NSLOWNIKÆW(B, (NA W ROZDÆLÆ æææ (S0(NoKREMÆ PUBLÆKACÆÇ W PERÆODI^NIH Æ PRODOWVUWANIH WIDANNQH TA PRIKNIVKOWÆ SLOWNIKI(B: 1793-2018(S1 (NZAFÆKSOWANO (B652 (NPUBLÆKACÆÇ(B. (NbÆBLÆOGRAFÆ^NÆ ZAPISI SISTEMATIZOWANO ZA HRONOLOGÆÃ@(B, (NA W ROZDÆLÆ ææ (B- (N]E J ZA KRAÇNAMI WIDANNQ(B.s)E
(NkNIGA P)QÆDPISANA AWTOROM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 39-40s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NsLOWNIKIs -- 1596-2018