(NaNTROPOLOG)QÆ^NIJ KOD UKRAÇNSXKOÇ KULXTURI Æ CIWÆLÆZACÆÇ (B:s)E (NU (B2 (NKN(B. /s (NkN(B. 2s - (NrAFALXSXKIJ(B, (No(B.(No(B.s; (NkALAKURA(B, (Nq(B. (Ns(B.s; (NkOCUR(B, (Nw(B. (Np(B.s; (N`R)QÆJ(B, (Nm(B. (Nf(B.s)E; (N`R)QÆJ(B, (Nm(B. (Nf(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NpÆend ÆM(B. æ. (Nf(B. (NkURASA nan uKRAÇNI(B,s)E, 2020)
(Nz(B'(NQSOWU@TXSQ )QÆSTORI^NÆ(B, (NTEORETI^NÆ TA METODOLOGÆ^NÆ ZASADI NAUKOWOGO PÆZNANNQ ANTROPOLOGÆ^NOGO KODU UKRAÇNSXKOÇ KULXTURI Æ CIWÆLÆZACÆÇ(B, Ç(NH SAMOBUTNOSTÆ Æ ZAGADKOWOSTÆ(B, (NW EPÆCENTRÆ QKIH PEREBUWAÃ l@DINA QK UNÆKALXNA Æ NAJWI]A CÆNNÆSTX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E -- (NaNTROPOGENEZs; (NcIW)QÆLÆZACÆÇs)E -- (NaNTROPOGENEZs; (NUKRA)QÇNSXKA KULXTURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA CIWÆLÆZACÆQs)E; "(NARHETIP(B"s; (NMENTALXN)QÆSTXs)E; (NGOM)QÆLETIKAs)E; (NETNONAC)QÆONALXNA SWÆDOMÆSTXs)E; (NSOC)QÆOKULXTURNA ANTROPOLOGÆQs)E; (NUKRA)QÇNSXKE KOZACTWOs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ GETXMANIs)E; (NUKRA)QÇNSXKE pROSWÆTNICTWOs)E; (NKOZACXKA uKRA)QÇNAs)E