(Np)QÆSENNIJ kOBZAR (B:s)E (NHOROWA {EW^ENK)QÆANA (B: (NWIBRANE Z ZÆBRANNQ HOROWIH TWORÆW U SEMI TOMAH (B: (NTWORI A KAPELA (B: (NTWORI Z ÆNSTRUMENTALXNIM SUPROWODOM (B/s)E - (N{EW^ENKO(B, (NtARAS(B,s; (NmURAWSXKIJ(B, (Np(B. )Qæ.,s)E; (N{OKALO(B, (No(B. (Na(B.,s; (NbUHONSXKA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NmIRON@K(B, (Nt(B. (Nw(B.,s; (NgULKOWSXKIJ(B, (Nm(B. )Qæ.,s)E; (NpAWLENKO(B, )Qæ. (Nq(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNKOS(B,s)E, 2020)
(Nu WIDANN)QÆ SISTEMNO UKLADENO HOROWU {EW^ENKÆANU(B, (NSKOMPONOWANU WÆD SEREDINI (BXIX (NDO PO^ATKU (BXXI (NST(B. (NdO WIBRANOGO UWÆJ[LI (B83 (NTWORI (B67 (NKOMPOZITORÆW Æ (B4-(NH ARANVUWALXNIKÆW TA (B6 (NNARODNIH PÆSENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmUZIKAs -- (NhOROW)QÆ TWORIs)E