(NsOC)QÆALXNA ROBOTA ÆZ WRAZLIWIMI SÆM(B'(NQMI TA DÆTXMI (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B: (NU (B2-(NH ^ASTINAH (B/s)E (N~(B. 2,s (NoZNAKI WRAZLIWOST)QÆ TA SPECIFÆKA PÆDTRIMKI SÆM(B'Ç Æ (NDITINI (B/ (Na(B. (Nw(B. (NaNOSOWA TA ÆN[Æ (B; (NZA ZAGALXNO@ REDAKCÆÃ@ t(B. (Nw(B. (NvURAWELX (B, (Nz(B. (Np(B. (NkIQNICÆs)E - (NaNOSOWA (B, (Na(B. (Nw(B.s; (NbEZPALXKO(B, (No(B. (Nw(B.s; (NwINOGRADOWA(B, (No(B. (Na(B.s; (NvURAWELX(B, (Nt(B. (Nw(B.s; (NlUCENKO(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NnOWOHATNQ(B, (Nk(B. (Na(B.s; (NnOSA^(B, )Qæ. (Nw(B.s)E; (NoSTROLUCXKA(B, (Nl(B. )Qæ.s)E; (NpETROWI^(B, (Nw(B. (Ns(B.s; (Np)QÃTU[KOWA(B, (Nl(B. (Na(B.s)E; (NpILIPAS(B, (N`(B. (Nw(B.s; (Nc@MAN(B, (Nt(B. (Np(B.s; et al. ((NkI)QÇW (B:s)E (Nobnowa kompan)Qæ(B,s)E, 2017)
(NrOZKRIWA@TXSQ OSOBLIWOST)QÆ ORGANÆZACÆÇ NADANNQ POSLUG SÆM(B'(NQM Z DÆTXMI Z URAHUWANNQM KL@^OWOÇ OZNAKI WRAZLIWOSTÆ(B. (NlAKONÆ^NO ROZKRITO ÆNFORMACÆ@ ]ODO PROFESÆJNIH OBOW(B'(NQZKÆW Æ OSNOWNIH NAPRQMKÆW ROBOTI FAHÆWCQ SOCÆALXNOÇ ROBOTI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NtEHNOLOG)QÆÇs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA ÆNTEGRACÆQs)E; (NPOPEREDVENNQ NASILXSTWAs; (NOSOBI(B, (NZALEVN)QÆ WÆD PSIHOAKTIWNIH RE^OWINs)E; (NPROBLEMA sn)QædUs)E; (NKONFL)QÆKT ÆZ ZAKONOMs)E