(NkONFL)QÆKTOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - )Qã(NMELXQNENKO(B, (NlARISA mIHAJLÆWNAs)E; (NpET@H(B, (NwASILX mIKOLAJOWI^s; (NtORGOWA(B, (Nl)QÆDÆQ wOLODIMIRÆWNAs)E; (NgRINENKO(B, (NaNATOL)QÆJ mIHAJLOWI^s)E; (NpET@H(B, (NwASILX mIKOLAJOWI^(B,s; (NtORGOWA(B, (Nl)QÆDÆQ wOLODIMIRÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ nACÆONALXNIJ EKONOMÆ^NIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkneu(B,s, 2005)
(NrOZGLQDA@TXSQ TEORETI^)QÆ TA PRIKLADNÆ PROBLEMI KONFLÆKTOLOGÆÇ(B, (NUWAGA AKCENTUÃTXSQ NA UPRAWLÆNNÆ KONFLÆKTAMIs)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 307-312s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkONFL)QÆKTOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆOLOGÆQ KONFLÆKTÆWs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NSUTN)QÆSTX KONFLÆKTUs)E; (NPRI^INI KONFL)QÆKTÆWs)E; (NUPRAWL)QÆNNQ KONFLÆKTAMIs)E; (NPROF)QÆLAKTIKA KONFLÆKTÆWs)E; (ND)QÆAGNOSTIKA KONFLÆKTUs)E; (NPROGNOZUWANNQ KONFL)QÆKTÆWs)E; (NROZW(B'(NQZANNQ KONFL)QÆKTÆWs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NTRUDOWÆ KONFLÆKTIs)E