(NdERVAWNE REGUL@WANNQ EKONOM)QÆKI (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NgRINXOWA(B, (NwALENTINA mIKOLA)QÇWNA(B,s)E; (NnOW)QÆKOWA(B, (NmARINA mIKOLAÇWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2008)
(NrOZGLQNUTO NAJWAVLIW)QÆ[Æ TEORETI^NÆ ZASADI DERVAWNOGO REGUL@WANNQ ZA OSNOWNIMI NAPRQMAMI NACÆONALXNOÇ EKONOMÆKIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E; (NRINKOWA EKONOM)QÆKAs)E; (NDERVAWNE REGUL@WANNQs; (NMAKROEKONOM)QÆKAs)E; (NC)QÆLXOWA PROGRAMAs)E; (NREG)QÆONALXNIJ ROZWITOKs)E; (NBALANSs; )QÆ(NNFLQCÆQs)E; )QÆ(NNWESTICÆÇs)E; (NB@DVETs; (NPODATKIs; (NP)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NSOC)QÆALXNA POLÆTIKAs)E; (NGRO[)QÆs)E; (NKREDITs; (NZOWN)QÆ[NXOEKONOMÆ^NA DÆQLXNÆSTXs)E