)Qæ(NNWESTUWANNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NdAN)QÆLOW(B, (NoLEKSANDR dMITROWI^s)E; )Qæ(NWA[INA(B, (NgANNA mIKOLAÇWNAs)E; (N~UMA^ENKO(B, (NoLXGA gRIGOR)QÆWNAs)E; (NpAWLENKO(B, (Nl(B. (Np(B.,s; (NdERVAWNA PODATKOWA ADM)QÆNÆSTRACÆQ uKRAÇNIs)E; (NaKADEM)QÆQ DERVAWNOÇ PODATKOWOÇ SLUVBI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkOMP(B'(N@TERPRES(B,s, 2010)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WIKLADENÆ TEORETI^NÆ POZICÆÇ ]ODO FÆNANSOWIH ÆNSTRUMENTÆW ÆNWESTICÆJNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B. (NwISWÆTL@ÃTXSQ PITANNQ UPRAWLÆNNQ REALXNIMI ÆNWESTICÆQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NNWESTUWANNQs)E -- )Qæ(NNWESTICÆÇs)E; )QÆ(NNWESTICÆÇs)E; )QÆ(NNWESTUWANNQs)E; (NF)QÆNANSOWÆ ÆNSTRUMENTIs)E; (NF)QÆNANSOWÆ ÆNWESTICÆÇs)E; (NC)QÆNNÆ PAPERIs)E; (NSTRAHUWANNQ RIZIK)QÆWs)E; (NREALXN)QÆ ÆNWESTICÆÇs)E; (NB)QÆRDOWÆ ÆNDEKSIs)E; (NFONDOW)QÆ ÆNDEKSIs)E