(NoSNOWI DEMOGRAF)QÆÇ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NpRIBITKOWA(B, )Qæ(NRINA mIHAJLÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaRTeK(B,s, 1995)
(NzM)QÆST Æ STRUKTURA KURSU WÆDOBRAVA@TX TEORETI^NIJ Æ PRAKTI^NIJ DOSWÆD(B,(NNAKOPLENIJ PÆD ^AS KOMPLEKSNOGO DOSLÆDVENNQ NARODONASELENNQ BAGATXMA SUSPÆLXNIMI J GUMANÆTARNIMI NAUKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdEMOGRAF)QÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ DEMOGRAFÆÇs)E; (NDEMOGRAF)QÆ^NÆ PROCESIs)E; (NNARODONASELENNQs; (NTRIWAL)QÆSTX VITTQs)E; (NW)QÆDTWORENNQ NASELENNQs)E; (NNARODVUWAN)QÆSTXs)E; (NSMERTN)QÆSTXs)E; (N[L@Bs; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NM)QÆGRACÆQ NASELENNQs)E