(NnARODN)QÆ PÆSNÆ W ZAPISAH æWANA fRANKA (B:s)E [(NP)QÆSENNIK(B] /s)E - (NdEJ(B, (NoLEKS)QÆJ æWANOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmUZI^NA uKRA)QÇNA(B,s)E, 1981)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENO BÆLX[E (B400 (NUKRAÇNSXKIH NARODNIH PÆSENX(B, (NZAPISANIH UKRAÇNSXKIM PISXMENNIKOM æWANOM fRANKOM(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW PÆDRQDKOWÆJ PRIM(B. - (NbÆBLÆOGR(B.: 251-323s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfRANKO )Qæ(B. (Nq(B.s)E; (NwOKALXN)QÆ TWORIs)E -- (NnARODN)QÆ PÆSNÆ(B, (NUKRAÇNSXKÆs)E; (NUKRA)QÇNSXKÆ NARODNÆ PÆSNÆs)E; (NOBRQDOW)QÆ ÆGRIs)E; (NOBRQDOW)QÆ PÆSNÆs)E; (NP)QÆSENNIJ FOLXKLORs)E; (NPISXMENNIKI(B-(NFOLXKLORISTIs; (NPAROD)QÆÇ NA CERKOWNÆ KOLQDIs)E; (NPAROD)QÆÇ NA CERKOWNÆ SPÆWIs)E; (NLADKANKIs; (NRODINNO(B-(NPOBUTOW)QÆ PÆSNÆs)E; (NSOC)QÆALXNO(B-(NPOBUTOWÆ PÆSNÆs)E