(NkI)QÃWO(B-(NpE^ERSXKIJ PATERIK U LÆTERATURNOMU PROCESÆ KÆNCQ h(BVI - (NPO^ATKU (BXVIII (NST(B. (NNA uKRAÇNÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - )Qæ(NSÆ^ENKO(B, (N`RÆJ aNDRÆJOWI^(B,s)E; (NkREKOTENX(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NaKADEM)QÆQ NAUK uKRAÇNSXKOÇ rsrs)E; )Qæ(NNSTITUT LÆTERATURI ÆM(B. (Nt(B. (Ng(B. (N{EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUK(B. (NDUMKA(B,s, 1990)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVU@TXSQ OSNOWNÆ ETAPI TEKSTU kIÃWO(B-(NpE^ERSXKOGO PATERIKA W RÆZNIH REDAKCÆQH(B. (NzW(B'(NQZOK TWORU Z LÆTERATURNIM PROCESOM ROZGLQDAÃTXSQ U DWOH PLO]INAH (B- (NWÆDBITTQ U NOWIH REDAKCÆQH pATERIKA ZAGALXNIH ZAKONOMÆRNOSTEJ ROZWITKU DAWNXOÇ UKRAÇNSXKOÇ SLOWESNOSTÆ TA WPLIW pATERIKA NA ÆN[Æ PISEMNÆ PAM(B'(NQTKI TOGO ^ASU(B.s)E
(NpOKAV^(B. )QÆ(NMEN Æ NAZW(B: (NS(B. 173-178s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWO(B, (NUKRAÇNSXKEs)E -- 16-18 (NST(B.s; (NkI)QÃWO(B-(NpE^ERSXKIJ PATERIKs)E -- (NdOSL)QÆDVENNQs)E; (NSTAROUKRA)QÇNSXKÆ LÆTERATURNÆ PAM(B'(NQTKIs)E; (NSH)QÆDNOSLOW(B'(NQNSXKA KULXTURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKA PISEMNÆSTXs)E; (NMONASTIRSXKIJ EPOSs; (NVIT)QÆJNA LÆTERATURAs)E; (NUKRA)QÇNSXKE LÆTERATURNE BAROKOs)E; (NSEREDNXOW)QÆ^NA KULXTURAs)E; (NSARMATSXKE BAROKOs; (NUKRA)QÇNSXKA MENTALXNÆSTXs)E; )QÆ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURIs)E; (NDAWNQ L)QÆTERATURAs)E