(NsOC)QÆOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NIJ SLOWNIK (B/s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NeKSoB(B,s, 2004)
(Nw CXOMU SLOWNIKOW)QÆ WMÆ]ENA ZNA^NA KÆLXKÆSTX SOCÆOLOGÆ^NIH TA PEDAGOGÆ^NIH PONQTX(B, (NTERMÆNÆW(B, (N]O WIKORISTOWU@TXSQ J ÆN[IMI SOCÆALXNIMI NAUKAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E