(NkRA)QÇNA SNÆGU (B:s)E (NOPOW)QÆDANNQ(B, (NPOWÆSTÆ (B/s)E - (NkAWABATA(B, (NqSUNAR)QÆ(B,s)E; (NfOM)QÆNA(B, (Nn(B. ã.,s)E; (NbUBLIK(B, (Nb(B. (Np(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NfOL)QÆO(B,s)E, 2008)
"(NwSE SWOE VITTQ Q PRAGNUW DO PREKRASNOGO )QÆ BUDU PRAGNUTI DO SAMOÇ SMERTÆ(B" - (NTAK SKAZAW qSUNARÆ kAWABATA PÆD ^AS WRU^ENNQ JOMU nOBELÆWSXKOÇ PREMÆÇ W (B1968 (NROCÆ(B. (NwÆN SAM WIZNA^IW DLQ SEBE [LQH U VITTÆ TA LÆTERATURÆ Æ ZAWVDI SLÆDUWAW JOMU(B. (NzWÆDSI (B- (NNEPOWTORNA ESTETIKA TWORÆW kAWABATI(B, (NZOBRAVENNQ qPONÆÇ TA QPONCÆW KRÆZX PRIZMU WÆ^NIH TEM (B- (NVITTQ Æ SMERTÆ(B, (NKOHANNQ H ROZLUKI(B, (NRADO]ÆW TA SMUTKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NoPOW)QÆDANNQs)E -- (NpOW)QÆSTÆs)E