(NmAR)QÆQ (B:s)E (NPOW)QÆSTX (B/s)E - (NsAM^UK(B, (NuLAS(B,s; (NbERNADSXKA(B, (Nn)QÆNA(B,s)E; (Nm)QÆLXKOWICXKA (B, (NaNASTASÆQ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2013)
(NpOW)QÆSTX uL(B. (NsAM^UKA (B"(NmARÆQ(B" (NCE BAGATOKONFLÆKTNIJ TWÆR U QKOMU JDETXSQ PRO BOROTXBU DOBRA Æ ZLA(B, (NSUTI^KU MÆV ÆDEOLOGÆQMI(B, (NMÆV WÆKAMI USTALENIM SELQNSXKIM SPOSOBOM VITTQ TA KOLEKTIWÆZACÆÃ@(B, (N]O PRIZWELA DO NE^UWANOÇ TRAGEDÆÇ W uKRAÇNÆ(B, (NDO RUÇNI Æ ZAGIBELÆ RODU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpROZAs