(NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKA(B: (NSHEMI(B, (NTABLICÆ(B, (NKOMENTARÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NbEZPALXKO(B, (NoLXGA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2009)
(Nu POS)QÆBNIKU PODANO MATERÆALI OSNOWNIH TEORETI^NIH POLOVENX SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI U WIGLQDÆ OPORNIH SHEM(B, (NTABLICX TA TEKSTOWIH POQSNENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (NnAW^ALXN)QÆ POSÆBNIKIs)E; (NSOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E; (NREAB)QÆLÆTACÆQs)E; (NS)QÆM(B'(NQs)E; (NSIROTIs; (NSOC)QÆALXNE SIRÆTSTWOs)E; )QÆ(NNWALÆDIs)E; (NDEW)QÆANTNA POWEDÆNKAs)E; (NTEOR)QÆÇ DEWÆACÆÇs)E; (NGROMADAs